Skip to content

KAM adviseur

Kan jouw organisatie verbetering gebruiken op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu? Dan staat Prismace voor je klaar. Als KAM adviseur leveren wij advies op maat, zodat jouw organisatie binnenkort betere kwaliteit kan leveren. Onze werkzaamheden gaan verder dan enkel advies, want als KAM manager zetten we ook een stappenplan voor je op en ondersteunen we je bij het doorvoeren van de nieuwe veranderingen. Lees hieronder verder om meer te leren over onze werkzaamheden. Plan je het liefst zo snel mogelijk een intakegesprek met ons in? Neem dan direct contact met ons op.

Intrinsieke motivatie als drijfveer bij KAM adviseur

Hoe gaan wij als KAM adviseur precies aan de slag? Simpel gezegd zorgen wij als Prismace ervoor dat je succesvol veranderingen kan doorvoeren binnen je bedrijf. Dit doen wij door aan de hand van verandermanagement aan de slag te gaan, daarom noemen we onszelf ook wel verandermanager. We beheren en implementeren strategieën, zodat je bedrijf kan verbeteren op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu. Deze strategieën worden gebaseerd op de huidige werkwijze en structuur, zodat de veranderingen aansluiten op je organisatie.

Als KAM adviseur hebben wij gemerkt dat intrinsieke motivatie cruciaal is bij het doorvoeren van veranderingen. Door stakeholders open te zetten voor verandering en ze hiervoor te enthousiasmeren kunnen de aanpassingen sneller worden doorgevoerd. Als verandermanager zullen we daarom persoonlijke begeleiding en ondersteuning aanbieden.

Een intakegesprek met een KAM adviseur inplannen

Om je organisatie goed te leren kennen zullen wij van Prismace een intakegesprek met je inplannen. Tijdens dit gesprek zullen we de huidige stand van zaken bespreken en doelstellingen opstellen. Als we alle nodige informatie hebben zullen we aan een grondig onderzoek beginnen. Op basis van dit onderzoek kunnen we een gepast stappenplan aanleveren. Graag een intakegesprek met een KAM adviseur van Prismace inplannen? Dat kan door telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen. Wij zullen zo snel mogelijk op je aanvraag ingaan en een geschikte datum plannen.

Op maat gemaakte OHSE-strategie voor jouw organisatie

Het stappenplan dat je van Prismace ontvangt zal bestaan uit advies en strategieën om de opgestelde doelstellingen succesvol te kunnen behalen. De activiteiten die je moet uitvoeren zullen ook uitgebreid beschreven worden. Zo ontvang je een OHSE-pakket, oftewel een strategie voor Occupational Health, Safety & Environment. Door deze plannen te volgen kun je de veranderingen binnen het bedrijf soepel en snel implementeren. Door middel van intrinsieke motivatie maken wij het als KAM manager mogelijk om alle veranderingen met succes door te voeren.