Skip to content

Verandermanager

Er komt veel kijken bij het managen van een bedrijf. Het hoog houden van de productiviteit en efficiëntie op de werkvloer is een hele klus. Wellicht heb je als manager al gemerkt dat de huidige werkwijze niet productief genoeg is en zou je graag verandering willen zien binnen je bedrijf. Een verandermanager van Prismace helpt je graag bij het realiseren van je plan: door verandermanagement in te zetten haal jij meer uit je organisatie en je werknemers.

De werkzaamheden van een verandermanager

Een verandermanager is gefocust op het veranderen van de werkwijze en structuur binnen een organisatie. Het verandermanagement kijkt naar de huidige bedrijfsstructuur en gaat praktische wijzigingen doorvoeren om deze succesvol aan te passen. Zo wordt niet alleen de werkwijze binnen een bedrijf aangepakt, maar zal ook de cultuur veranderen. Als verandermanager spelen we erg in op de mens. Om verandering door te voeren is het namelijk belangrijk om je te richten op het individu. Daarom bieden we persoonlijke begeleiding en ondersteuning om zo de overgang soepel te laten verlopen.

Prismace richt zich op situaties met betrekking tot veiligheid en milieu. Als je graag een verbetering ziet in je bedrijf binnen deze gebieden, dan helpen we je daar graag mee. Wij zijn namelijk KAM manager, oftewel manager op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu. Als KAM manager verzorgen we plannen om je bedrijf succesvol te kunnen veranderen, waarbij de focus ligt op intrinsieke motivatie. Bovendien bieden we als KAM adviseur maatwerk advies waar je organisatie echt wat aan heeft.

Wat kan een verandermanager voor jou betekenen?

Wij van Prismace passen onze manier van werken aan op de betreffende organisatie. Ons intake-gesprek is daarom meteen erg diepgaand, zodat we je organisatie direct goed leren kennen. Vervolgens gaan we aan de slag met een strategieplan waarin alle doelstellingen worden opgenomen. Bij Prismace zijn we gericht op kwaliteit, milieu en veiligheid. We kunnen je deskundig advies verschaffen met betrekking tot deze onderwerpen. Bij goedkeuring van het plan gaan we aan de slag met het doorvoeren van de plannen. Dit wordt stapsgewijs gedaan, om er zeker van te zijn dat de veranderingen zonder problemen kunnen worden doorgevoerd.

Benieuwd hoe we als verandermanager te werk gaan? Neem dan contact met ons op. Wij van Prismace beantwoorden al je vragen en gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden door te nemen.