Skip to content

KAM manager

Er is altijd verbetering mogelijk binnen een organisatie op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Het kan echter lastig zijn om veranderingen door te voeren en om je organisatie te corrigeren op deze punten. Als je deze veranderingen wilt doorvoeren en wilt dat dit de juiste resultaten oplevert, dan staan wij van Prismace voor je klaar. Als KAM manager kunnen wij je gewenst advies en een stappenplan op maat aanleveren. Hieronder lees je meer over onze werkzaamheden en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Wat omvat de werkzaamheden van een KAM manager?

KAM staat voor kwaliteit, arbo en milieu. Dit wil zeggen dat wij er als KAM manager voor zorgen dat jouw organisatie verbeteringen kan doorvoeren op deze punten. We beheren en implementeren strategieën zodat je bedrijf hier alleen maar op vooruit kan gaan. Een KAM manager van Prismace zal een gefundeerd stappenplan opzetten dat gebaseerd is op de huidige werkwijze en bedrijfsstructuur. Het doorvoeren van de veranderingen verloopt op die manier succesvol en soepel. Wij leggen de focus op intrinsieke motivatie. Als de stakeholders binnen het bedrijf daadwerkelijk openstaan voor verandering, dan wordt de doorvoering een stuk gemakkelijker.

Wij van Prismace leggen als KAM adviseur de nadruk op het individu. Door ons te richten op de mens, denken wij dat veranderingen met goed gevolg kunnen worden doorgevoerd. We zorgen voor ondersteuning aan de hand van persoonlijke begeleiding. Benieuwd hoe deze begeleiding er precies uit ziet? Neem dan contact met ons op, dan kunnen we je meer informatie verschaffen. Ook voor overige vragen kun je altijd telefonisch of per e-mail contact opnemen met een KAM manager van Prismace.

Dit kun je verwachten van Prismace als KAM manager

Ga je met Prismace in zee, dan zullen we eerst een intakegesprek met je inplannen. Om advies op maat te kunnen leveren is het voor ons belangrijk om je organisatie door en door te leren kennen. Daarom zal de intake meteen erg diepgaand zijn. Als KAM adviseur is het cruciaal om eerst alles te leren over de huidige stand van zaken, zodat we hierop kunnen voortbouwen.

Na uitvoerig onderzoek zullen we vervolgens een stappenplan opleveren. Wij werken met een verandermanagement, wat het doorvoeren van verandering behapbaar maakt en gemakkelijk laat verlopen. Daarom worden wij van Prismace ook wel verandermanager genoemd. Zodra je akkoord hebt gegeven op het stappenplan, zullen we beginnen met het doorvoeren van de plannen. Dit doen we stapsgewijs, want onze ervaring leert ons dat dit de meest succesvolle aanpak is.